Naslovnica /  Dodatni sadržaji /  Događanja

Događanja

Datum: 20. srpnja 2012.Organizacija Ujedinjenih naroda za industrijski razvoj (UNIDO) u suradnji s talijanskim sveučilištem Università Politecnica delle Marche organiziraju putem sustava e-učenja pohađanje specijalističkog diplomskog stručnog studija Biološka sigurnost u biljnoj biotehnologiji.... više »

Znanstveni skup 2012. - Unaprijeđenje razumijevanja biološke sigurnosti: procjena rizika od GMO-a, nezavisno istraživanje biološke sigurnosto i holistička analizaEuropska mreža znanstvenika za društvenu i ekološku odgovornost (ENSSER), Tara Foundation i Mreža trećeg svijeta (TWN) organizirat će... više »

Tajništvo Konvencije o biološkoj raznolikosti (CBD) organiziralo je "Međuregionalnu radionicu o izgradnji kapaciteta koji su potrebni za provedbu Nagoya - Kuala Lumpur dopunskog protokola o odgovornosti i naknadi štete u okviru Kartagenskog protokola o biološkoj sigurnosti", koja se održala od 9... više »

Od 20. veljače do 4. svibnja 2012. godine putem mehanizma za razmjenu obavijesti o biološkoj sigurnosti (tzv. BCH mehanizam) Konvencije o biološkoj raznolikosti odvijao se internetski forum na temu "Strateški pristupi izgradnji kapaciteta za biološku sigurnost i opsežan pregled akcijskog plana z... više »

Od 14. studenog do 9. prosinca 2011., FAO-ov forum o biotehnologiji bio je domaćin konferencije "Jačanje partnerstva u poljoprivrednoj biotehnologiji u korist zainteresiranih strana i malih poljoprivrednika u zemljama u razvoju: rasprava sjever-jug, jug-jug, partnerstvo javnog i privatnog sektor... više »

Radionica „Pokusna polja i praćenje GMO-a nakon uvođenja u okoliš i stavljanja na tržište“ organizirana je u suradnji Ministarstva kulture, Uprave za zaštitu prirode i Međunarodnog centra za genetički inženjering i biotehnologiju iz Trsta (ICGEB) uz kompletnu financijsku podršku ICGEB-a. Radioni... više »